Origen

BUGADERIA AMIGA és una iniciativa promoguda per la Fundació Formació i Treball, la Fundació Amiga, avalada pels més de vint anys de trajectòria en la formació i inserció laboral de col·lectius vulnerables.

Repte

Al marge de la trajectòria social i mediambiental que ens avala, el nostre repte és oferir la millor professionalitat amb la màxima qualitat, i ho fem a partir d’un equip humà altament qualificat tant en processos de producció, finances, comercial i logística.

Equip format per professionals remunerats i voluntariat que vetllen per la bona qualitat de tots el processos.

Proposta de valor

A través de BUGADERIA AMIGA treballem per una societat més inclusiva, justa i solidària, ja que les persones que desenvolupen el servei són persones en risc d’exclusió social.

És d’aquesta manera com donem resposta a aquestes persones que ara es troben en situació de vulnerabilitat: persones en edat de treballar, aturades des de fa temps… que no han tingut tantes oportunitats, han patit dificultats econòmiques, han viscut realitats complicades i no han pogut accedir al mercat de treball.

La cura amb la roba, el treball manual que realitzem i l’oportunitat laboral que oferim a les persones a través dels contractes d’inserció són la nostra base i valor diferencial.