Inserció Laboral

A través de Bugaderia Amiga proporcionem oportunitats formatives i laborals a persones a qui la vida no els hi ha donat una primera oportunitat o bé els hi ha posat molt difícil accedir a una segona o tercera.

El nostre repte diari és oferir la millor professionalitat amb la màxima qualitat de servei per tal de facilitar l’accés al món laboral a persones que volen tenir l’oportunitat de treballar i, alhora, donar resposta a les necessitats del nostres clients.

El nostre esperit es basa en la cultura de l’esforç, el treball en equip, les habilitats personals i les aptituds específiques de l’ofici. L’objectiu és que la nostra feina mereixi la teva confiança.

Per què ho fem?

L’objectiu social de la Bugaderia és que les persones contractades, a través dels contractes d’Inserció, s’especialitzin en un ofici que, a curt termini, els permeti accedir a un lloc de feina en el mercat ordinari.

Així, un cop la persona està capacitada i dóna el salt al món laboral, el seu lloc de feina a la Bugaderia és ocupat per una altra persona en risc d’exclusió que inicia el seu itinerari laboral.

Aquesta contractació compte amb el recolzament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Social Europeu, dins del marc de “subvencions a les empreses d’inserció per a la realització d’accions per a la millora de l’ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d’exclusió social (TSF/235/2017, de 13 d’octubre)”, i abasta 4 línies aquest any: L1, L2, L3, L4.

Els nostres col·laboradors